december 12, 2021 Door Storm Nijhof

Welke wijn stop je in een kerstpakket?

Het kerstpakket is aan een belangrijke comeback bezig. Het is leuk om je medewerkers iets extra’s te kunnen bieden. In dat opzicht is het ook de moeite waard om je te verdiepen in hoe zo’n pakket er tegenwoordig uitziet. Zo kies je bijvoorbeeld voor halfzoete witte wijn. Als je moet kiezen wat de lekkerste wijn voor in een kerstpakket voor de medewerkers is, dan kom je ongetwijfeld op deze soort uit. Dat maakt het zo interessant.

De wijn die altijd past

Er is natuurlijk een belangrijk voordeel dat witte wijn biedt boven andere soorten. Het wordt door veel mensen net wat toegankelijker gevonden. Daarom past het dus ook bij veel meer mensen en momenten. Daardoor zal het je medewerkers ook wat meer aanspreken als je voor deze soort kiest. Het is zeker ook de moeite waard om je daar dus op te richten. Uiteindelijk wil je met het kerstpakket een extraatje bieden. Het is dus ook fijn wanneer dat zo ervaren wordt door de medewerkers. De juiste wijnen erin stoppen speelt daarin ook een belangrijke rol. Wanneer je dus goed wil scoren, kies je altijd voor de witte.

Meer dan één soort

De witte zal dus meestal een succes betekenen. Het is echter ook zo dat het soms beter is om je kansen te spreiden. Daarom kan het ook een optie zijn om meer dan één soort in het pakket te stoppen. Wat je bijvoorbeeld kan doen, is een pakket kiezen waar meerdere flessen in zijn opgenomen. Je kan er dan wel zeker van zijn dat iedereen iets vindt wat hij of zij zoekt. Een rode en een witte, of een rosé. Het kan allemaal van waarde zijn. Dat is dus een alternatieve optie die je hebt als je goed wil scoren met wijn bij je medewerkers. Houd die optie dus open.