juni 5, 2024 Door Storm Nijhof

Zaak in het zonnetje: het hoogwaardige POS-materiaal van Aelen en van Leeuwen

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om op de juiste manier reclame voor je zaak te maken. Of je nu op een beurs staat, een ander soort evenement bijwoont, of gewoon de klanten in je winkel wil verleiden tot een aankoop; opvallen is cruciaal! Het bedrijf dat in dit blog in het zonnetje wordt gezet, Aelen en van Leeuwen, biedt hiervoor de ideale oplossing met hoogwaardig drukwerk. Dit bedrijf maakt effectief POS-materiaal dat je op diverse locaties kunt inzetten.

In dit artikel ontdek je de kracht van POS-materiaal.

Waarom POS-materiaal in je winkel gebruiken?

POS-materiaal biedt verschillende voordelen, waaronder:

  • Aandacht trekken: zorgt ervoor dat producten opvallen in drukke winkels;
  • Stimuleren van impulsaankopen: moedigt klanten aan tot last-minute aankopen bij de kassa;
  • Versterken van merkherkenning: verhoogt de zichtbaarheid en herkenbaarheid van je merk;
  • Informatie bieden: voorziet klanten van belangrijke productinformatie op het verkooppunt;
  • Flexibel adverteren: eenvoudig te plaatsen, verplaatsen en aanpassen aan campagnes;
  • Voordelig aanschaffen: een betaalbare manier om promotie te voeren en de verkoop te verhogen;
  • Meetbaar resultaten behalen: stelt je in staat om de impact op de verkoop direct te volgen.

Wat is POS-materiaal?

POS-materiaal staat voor Point of Sale-materiaal. Dit promotiemateriaal is ontworpen om de verkoop van producten in je winkel te stimuleren. Onder POS-materiaal vallen onder andere toonbankdisplays, vloerdisplays en plafondhangers. Ook interactieve elementen zoals schuifkaarten, kubussen en pop-up kaarten zijn POS-materiaal.

Waar plaats je POS-materiaal?

Het is effectief om POS-materiaal te plaatsen waar het de meeste impact heeft. Dit is vaak bij de kassa of toonbank, waar klanten hun aankoopbeslissingen nemen. In dat geval kun je dus voor een toonbankdisplay kiezen. Ook is het slim om POS-materiaal dat een specifiek product promoot, dicht bij dat product te plaatsen in de vorm van een plafondhanger of schapstrook. Zo valt het product meer op en worden klanten sneller aangemoedigd om het te kopen.

Waarom kiezen voor het POS-materiaal van Aelen en van Leeuwen?

Bij Aelen en van Leeuwen staat de kwaliteit van je POS-materiaal voorop. De drukwerkspecialisten van deze marktleider werken nauw met je samen om POS-materiaal te creƫren dat perfect aansluit bij je bedrijf, promotiecampagne of speciale actie. Ze maken gebruik van de nieuwste digitale en zeefdruktechnieken en milieuvriendelijke inkt om de beste resultaten te garanderen. Of je nu posters nodig hebt of kubussen wilt laten bedrukken, bij Aelen en van Leeuwen ben je altijd zeker van topkwaliteit.