april 20, 2022 Door Storm Nijhof

Verbeter de klantbeleving met je pakketten

Heb je een winkel of verkoop je producten? Die verzend je ongetwijfeld met dozen. Je kunt hier de optimale ervaring mee creëren die goed is voor je bedrijf en voor je kopers. Dozen laten bedrukken draagt absoluut bij aan de klantbeleving. En dat wordt nog beter door dozen op maat. We vertellen je meer over de voordelen van dozen laten bedrukken en dozen op maat. Je bestelt bedrukte dozen op maat online. De eerste keer zal de levertijd langer zijn, maar als je vaker bedrukte dozen bestelt, kunnen ze sneller gemaakt en dus sneller geleverd worden.

Waarom bedrukte dozen

Bedrukking op je pakketten is natuurlijk handig. Het zorgt voor naamsbekendheid, omdat je logo van verzenden tot ontvangen gezien wordt door allerlei partijen. Dat is slechts een kleine bijdrage, want uiteindelijk gaat het om de klant. Als je een logo op een doos ziet, weet je meteen waar het pakket vandaan komt. Als je iets online hebt besteld, weet je ook precies wat je kunt verwachten van je pakketje. Ook als je dingen opstuurt naar bedrijven is het handig om je logo op de doos te kunnen zien, zodat de ontvanger weet waar het vandaan komt en enigszins een idee heeft wat te verwachten.

Waarom dozen op maat

Dozen op maat hebben voordelen voor iedere partij. Beginnende bij de klant. Deze heeft een goed passend pakketje voor het product, dat niet in een onnodig grote doos zit vol met vulmateriaal. Omdat je geen extra vulmateriaal nodig hebt om je producten te beschermen tijdens de verzending, ben je hier ook geen kosten aan kwijt. Dozen op maat zijn ook goedkoper. Er wordt door de producent van de dozen namelijk ook geen karton verspild, waardoor de prijzen ook minder hoog zijn. Zo wint iedereen met dozen op maat.