april 15, 2022 Door Storm Nijhof

Tips voor een nieuwe look in huis

Wil je iets nieuws in huis maar weet je niet zo goed wat je precies wil? Dat is niet erg. Doe inspiratie op door een meubelboulevard te bezoeken. Hierdoor krijg je veel nieuwe ideeën die je kunt gebruiken voor je huis. Hierdoor creëer jij jouw Pinterest huis.

Zet planten in

Het werkt echt. Door planten krijg je een soort exotische uitstraling dat erg modern is. Tegenwoordig wil iedereen dit in zijn of haar huis hebben. Op Pinterest zie je het veel om je heen, die perfecte bananenplant in die perfecte mand. Hoe vet is het als je dit zelf in je eigen huis hebt.

Geef je muur een andere kleur

Wil je echt iets totaal anders? Dan kan je kiezen om je muur te kleuren met een andere kleur dan dat je normaal gesproken gewend bent. Een kleur groen of roze kunnen veel doen in een kamer. Je kan er juist ook voor kiezen om de muren vooral grijs te houden en dan met het interieur te spelen qua kleuren. Kleur muur woonkamer is wel een goede tip om een warme huiselijke sfeer te creëren.

Gebruik een blikvanger in huis

Je kan je huis ook heel neutraal houden en dan een mooie blikvanger in huis zetten zoals een piano of een mooi schilderij aan de muur. In 2021 was er een trend waar veel mensen een visgraatvloer kozen en stalen deuren en niet te vergeten Meisje met de Parel.

In het kort

Kortom het maakt niet uit of er nu drastische veranderingen plaats vinden, kleine veranderingen kunnen ook een groot effect hebben. Maak je huis in ieder geval gezellig voor jezelf en waar jij je prettig bij voelt. Het fijne hiervan is dat ook niks verkeerd is, het is jouw huis.