januari 27, 2022 Door Storm Nijhof

Reeks oefenpoppen voor brandweer en reddingsdiensten

De oefenpop brandweer wordt gebruikt voor alle redding situaties die vaak zijn getraind door specialisten van de hulpdiensten, zoals Road Traffic Collision, USAR, Chemical/Biological Hazard, Confined Space en standaard managementoefeningen die efficiënt en actief werken garanderen. De oefenpoppen zijn nu gemaakt van hetzelfde brandvertragende polyester dat wordt gebruikt in kogelvrije vesten van de politie. Ze hebben vier keer de druk- en buigweerstand van 16oz canvas of P.V.C, waardoor ze nog duurzamer zijn dan voorheen. Bovendien is de oefenpop ideaal voor noodgevallen omdat de precieze gewichtsverdeling een niet-reagerend slachtoffer simuleert. Een robuuste webbing lus maakt het eenvoudig te hanteren, op te tillen, op te bergen en op te hangen om te drogen.

Fysieke capaciteitentest

Het fysieke vaardigheidsexamen is de fundamentele basis voor brandweerlieden. Het is ook het meest gebruikte en bekende examen over fysieke vaardigheden onder brandweerlieden in de Verenigde Staten. Als je tijd hebt om voor één toets te studeren, is dit misschien een uitstekende keuze. Dit is een veeleisend en streng lichamelijk onderzoek dat acht categorieën omvat. Elk van deze activiteiten zal worden uitgevoerd met behulp van een 50-pond gewogen vest dat een zuurstofcilinder simuleert als een simulator voor echte situaties die zich op de werkplek kunnen voordoen. Hoewel het tijdstip waarop u het examen aflegt niet wordt gedocumenteerd, moet u de hele cursus in 10 minuten en 20 seconden of minder voltooien.

Hoe duurzaam zijn oefenpoppen?

Omdat de oefenpop brandweer tijdens de training veel schade moeten weerstaan, zijn ze gemaakt voor eerste respondenten en gemaakt van uitzonderlijk stevige materialen. Ze zijn ook bedoeld om veilig te worden gebruikt in trainingsomstandigheden, die onaangenaam en gevaarlijk kunnen zijn voor eerste redders. Hoewel de training bedoeld is om levens te redden, is het welzijn van de eerstehulpverleners in opleiding essentieel voor een effectief trainingsprogramma. De meeste reddingspoppen zullen ook een gespecificeerd gewicht hebben en een realistische weergave van hen hebben. Reddingspoppen kunnen slechts vijf en wel negentig kilo wegen. Als gevolg hiervan kunnen eerstehulpverleners met reddingspoppen oefenen die eruitzien als pasgeborenen, kinderen, volwassenen en zelfs mensen met overgewicht.