januari 13, 2022 Door Storm Nijhof

Leuk speelgoed om cadeau te doen

Het is altijd een goed idee om speelgoed cadeau te doen. Daarmee kan je de kleintjes in ieder geval een plezier doen. Het is alleen wel belangrijk om te kijken naar het soort speelgoed dat je cadeau doet. Bovendien kan je daar als ondernemer ook nog wel iets van leren. Wat maakt bijvoorbeeld een Wobbel Starter bestellen nu eigenlijk zo’n goed idee? Wat is het verschil met andere soorten speelgoed die er zijn. 

Zowel spelen als leren 

De belangrijkste reden waarom juist een Wobbel Starter zo aantrekkelijk is, is dat deze meer biedt dan alleen maar vermaak. Wanneer je kijkt naar de modellen die bij Meervoorkinderen te krijgen zijn, dan zie je direct waarom. Er zit namelijk ook een leerzaam element aan. Dat is belangrijk, want daar hebben de kinderen hun hele leven profijt van. Juist dat is iets wat je ze graag wil meegeven. Dit is ook iets waar je als ondernemer naar kijkt. Je wil niet alleen nu een behoefte bevredigen, je wil ook op de lange termijn nog iets aan de klant te bieden hebben. 

Met een gerust hart gebruiken 

Een ander sterk punt van dit speelgoed is dat het zo is ontwikkeld zodat je er ook altijd veilig mee kan werken. Het zal bijvoorbeeld geen schade aan de vloer of de woning aanbrengen. Het is daardoor niet alleen voor de kinderen leuk. Het is ook voor de ouders geruststellend. In dat opzicht kan je er dus eigenlijk ook de fout niet mee ingaan wanneer je het als cadeau meeneemt. Het is zeker de moeite waard om daar lessen uit te trekken als ondernemer. Het kan je wel heel veel opleveren. Jij wil ook wel iets bieden waarmee je meer dan alleen wat vermaak biedt. Kijk dus altijd naar de manier waarop je je product of dienst opbouwt of inricht. Dat maakt het verschil.