Lekker lunchen in Dordrecht
juli 28, 2021 Door Storm Nijhof

Lekker lunchen in Dordrecht

Dordrecht is een prachtige stad en een leuke en bruisende stad om een dagje of meerdere dagen weer naar te plannen. Boek bijvoorbeeld een leuk hotel of knusse airbnb in de buurt en spendeer een paar dagen in Dordrecht, of Dordt zoals het genoemd wordt in de volksmond. Ook voor een stedentrip is het een leuke plek om een dagje te spenderen. Je kunt veel doen in Dordrecht, zoals het bezoeken van meerdere bezienswaardigheden. Je kunt er ook leuk winkelen met de vele leuke winkels. Zo’n dag in Dordrecht is natuurlijk helemaal compleet als je lekker kan gaan lunchen tussen de activiteiten in. Lunchen Dordrecht kan op meerdere leuke plekken.

Lunchen bij De Remise

Een van de leukere plekken om te lunchen in Dordrecht is bij De Remise. Hier is voor iedereen iets lekkers te bestellen. Ze hebben bijvoorbeeld niet alle wekelijkse specials, maar ook heerlijke soep met een broodje erbij. Ook kun je er brood met heerlijk beleg bestellen. Niet alleen voor lunch is het hier leuk, maar ook om gewoon even een warm bakje koffie te drinken. Hier kun je dan ook iets lekkers bij bestellen zoals een stukje appeltaart. Fan geworden van De Remise en ben je meerdere dagen in Dordt? Je kunt bij De Remise ook lekker ontbijten of een high tea doen met je vrienden.

Voor ieder wat wils bij De Remise

De Remise is een perfecte plek om te lunchen in Dordrecht. Het zit midden in het centrum tussen De grote kerk en het stadhuis. Het is een knus café om lekker te lunchen of iets te drinken. Niet alleen kun je er van alles vinden, van ontbijt tot lunch tot high tea, maar ook vegetarische en veganistische opties. Ook voor verschillende gebeurtenissen kun je bij De Remise terecht, zoals een zakelijke lunch, een kinderfeestje of een vrijgezellenfeest.