Koop je ijs in een Groothandel ijs
juli 28, 2021 Door Storm Nijhof

Koop je ijs in een Groothandel ijs

IJs is heerlijk in de zomer en tijdens de warmere maanden en soms zelfs stiekem ook tijdens de herfst en winter. Een lekker ijsje kan een perfect toetje of tussendoortje zijn en is makkelijk. Je koopt het als een compleet ijsje of in een bak en je hebt zo een lekker toetje of snack. Ook als ondernemer met een winkel langs bijvoorbeeld een strand of in een stad kan een kleine box met lekker ijs handig zijn. Het zal zeker goed verkopen in de warmere maanden en iedereen waardeert een ijsje onderweg of op het strand.

Een grote voorraad aan ijs kun je kopen in een Groothandel ijs. Dit kan in een fysieke groothandel of in een online groothandel zoals ijsexpress.nl. Online ijs bestellen bij bijvoorbeeld ijsexpress is handig. Je krijgt het ijs aan je deur, gekoeld en wel en dan kun je zelf verder blijven werken. Je hoeft niet langs een fysieke groothandel.

Merken ijs te koop in een groothandel ijs

In groothandels die ijs verkopen kun je veel verschillende ijsjes vinden. Meestal, net zoals bij ijsexpress, verkopen de groothandels de beste merken ijs die de meeste mensen zullen kennen en zullen willen. Denk bijvoorbeeld aan hét ijsmerk Ola waar veel ijsjes zoals Magnum ijsjes en raketjes vandaan komen. Ook de bakjes van Ben & Jerry doen het altijd goed. Als je deze ijsjes in je voorraad hebt, zullen mensen er sowieso iets lekkers tussen vinden en dit is goed voor de verkoop.

Gekoeld en bevroren levering van ijs

Natuurlijk kan ijs snel gaan smelten en daarom is levering van een online groothandel ijs belangrijk. Online groothandels, waaronder ook ijsexpress, levert zijn producten min 40 graden gekoeld. Hierdoor gaat het ijs sowieso niet smelten en kun je het makkelijk verplaatsen naar je eigen ijsbox. Dan kun je weer heerlijke ijsjes gaan verkopen aan blije klanten die verkoeling zoeken.