juli 22, 2021 Door Storm Nijhof

Dit zijn de leukste cadeaus voor jouw collega’s

Na een lange periode van thuiswerken en veel binnen zitten mogen we eindelijk weer genieten van de heerlijke buitenlucht en warme zonnestralen! Reden genoeg dus om een feestje te bouwen in je eigen huis of tuin (als het Nederlandse weer dat toelaat). Het is dan uiteraard heel leuk om je collega’s een persoonlijk bedankje te geven voor hun harde remote work de afgelopen tijd. Natuurlijk kun je je collega’s niet persoonlijk bezoeken om ze een fles te geven, maar dat maakt niet uit! Kies dus voor champagne bezorgen. Laat de winkel dit voor je doen: scheelt jou weer tijd en extra werk en het is ook nog eens veilig.

Lees verder om wat inspiratie op te doen voor leuke cadeau’s voor jouw medewerkers.

Tip 1: een fles champagne

Wie houdt er nou niet van een lekkere, volle fles champagne? Een goede fles wijn past bij elke gelegenheid en smaak. Er zijn namelijk verschillende soorten champagne: van lichte, frisse rosé wijnen tot droge soorten. Daarnaast zijn er ook champagnes van goede kwaliteit die sowieso passen bij jouw budget.

Tip 2: een kook pakket

Iedereen gaat in de zomer steeds meer snakken naar lekker eten. Dus waarom zou een kookpakket geen goed idee zijn? Dit kan zo simpel zijn als je zelf wil, afhankelijk van de tijd die je hebt en je budget. Denk bijvoorbeeld aan een pakket met vers groenten of fruit met een kookboek vol met passende recepten. Of koop kleinere dingen zoals algemene keukengerei. Er zijn ook een aantal producten die je kan personaliseren met een leuk berichtje. Denk bijvoorbeeld aan potje snoep met een persoonlijke groet erop. Zo laat jij je collega speciaal voelen.

Tip 3: non-food cadeau’s

Je hoeft je collega’s natuurlijk geen eten te geven. Wat dacht je van handreinigingsgel met een eigen etiket erop? Of een kweekset voor in de tuin? Beide opties zijn zeer nuttig en handig. Het eerste soort cadeau heeft iedereen nu wel altijd nodig en de andere is ook leuk voor je collega’s tuin. Bovendien is het ook een leuk activiteit! Het is ook zeer passend wanneer je collega van plan is om zijn of haar tuin op te knappen.