juli 13, 2022 Door Storm Nijhof

Geef jouw werkplaats meer licht

Zou jij graag meer natuurlijk daglicht op je werkplaats willen hebben? Een lichtstraat is een daglichtsysteem van goede kwaliteit waarbij uw pand verlicht wordt door natuurlijk daglicht wat gelijkmatig verdeeld wordt. Hierdoor wordt er een aangename werkomgeving gecreëerd. Daarnaast is een lichtstraat zeer duurzaam en gaat het jarenlang mee. Vooral in deze tijd letten veel mensen op hun energieverbruik. Met een lichtstraat kan je aanzienlijk op de energiekosten besparen. 

Maak de lichtstraten naar jouw wens

Elke werkplaats kan een andere maat lichtstraat nodig hebben. Laat daarom je lichtstraat op maat maken zodat alles precies op zijn plek past. Als de lichtstraten op maat gemaakt worden kan je kiezen uit verschillende diktes: 10mm, 16mm en 2x 10mm. hoe dikker de polycarbonaat beplating is, hoe hoger de isolatiewaarde. Zou je graag de lichtstraten ook willen laten passen in je interieur? Kies dan voor een speciale kleur. Transparant, opaal en opal gold zijn de kleuren die beschikbaar zijn om jouw lichtstraat naar wens te maken. Heeft u een schuin dak, plat dak, zadeldal of een sheddak? Geen probleem. Voor verschillende daken kan de lichtstraat op maat gemaakt worden.

Lichtstraat kapot of aan vervanging toe?

Heeft u in uw bedrijfspand of bedrijfshal een kapotte lichtstraat of meerdere lichtstraten met schade? Laat de lichtstraten vervangen door vernieuwende polycarbonaat lichtstraten. Polycarbonaat is een kunststof dat zeer geschikt is voor lichtstraten: het materiaal is enorm sterk, verkleurt nagenoeg niet en is bestand tegen zeer hoge en zeer lage temperaturen. Door lichtstraten te vervangen die al schade hebben, voorkom je lekkage, verkleuring en vervuiling.

De voordelen van een lichtstraat

Een groot voordeel is dat de lichtstraat gemaakt is van onderbroken aluminium constructie met een meerwandig polycarbonaat beplating. Hierdoor is de lichtstraat enorm sterk en kan je jarenlang genieten van natuurlijk daglicht in je werkplaats.