juli 6, 2022 Door Storm Nijhof

Powerbanks met logo bedrukken

We willen allemaal een leuk relatiegeschenk geven aan onze medewerkers, klanten of leden. Toch wordt het steeds lastiger om een leuk geschenk uit te zoeken. De keuze is immers enorm en het is steeds meer een uitdaging om origineel uit de hoek te komen. Waar verras je ze nog echt mee? We weten natuurlijk niet wat de ontvangers gewend zijn. Zijn dit luxe geschenken, of toch praktisch maar klein? Ongeacht welke van de twee het ook is, powerbanks zijn altijd een prachtig relatiegeschenk. Waarom? Dat leggen we hieronder uit.


Wat zijn powerbanks?


Powerbanks zijn handige apparaten om electronische portables mee op te laden. Denk hierbij aan smartphones of tablets. Powerbanks hebben verschillende vermogen. De meest goedkope powerbanks zitten 2.000 mAh aan vermogen leveren. Bij een simpele smartphone kan deze eenmalig opgeladen worden daarmee. Echter worden onze smartphones en tablets steeds geavanceerder, waardoor er ook meer vermogen nodig is om deze een keer of vaker op te laden. Er zijn daarom ook powerbanks die 10.000 mAh of meer leveren. Hiermee kunnen zelfs de meest geavanceerde portables meerdere keren opgeladen worden.


Powerbanks voor iedereen


Powerbanks komen dus in verschillende klasses. Van de goedkope 2.000 mAh, tot de luxe 10.000 mAh versie. Dit maakt een powerbank tot een geweldig relatiegeschenk, want voor iedere portemonnee is er een powerbank. En met een powerbank is iedereen blij. We zijn vaak onderweg, gebruiken onze telefoon veel om in contact te blijven, te navigeren, muziek te luisteren of games te spelen. Helaas wil de accu van een smartphone of tablet nog wel eens snel leeg gaan, waardoor deze tussendoor opgeladen moet worden. Als we onderweg zijn, is dit vaak lastig, waardoor een powerbank de uitkomst biedt. Nooit meer een lege accu onderweg, waardoor er altijd gebruik kan worden gemaakt van de smartphone of tablet.


Een bedrukte powerbank met logo


Een relatiegeschenk willen we graag personaliseren met een logo, tekst of afbeelding. Het mooie van een powerbank is dat deze genoeg ruimte biedt om bedrukt te worden. Hierdoor kunt u met een gerust hart de powerbank personaliseren zoals gewenst is. De meest goedkope manier is om dit in 1 kleur te doen. Als er echter een luxere uitstraling gewenst is, dan is lasergravure of doming ook mogelijk op een powerbank. Vooral met lasergravure wordt de powerbank echt een luxe cadeau voor medewerkers of klanten.


Het online bestellen van een bedrukte powerbank


Is de keuze gemaakt om een powerbank te bedrukken met een leuke tekst of een logo? Bestel deze dan gemakkelijk online. Dat kan bij meerdere aanbieders, maar degene waar wij goede ervaringen mee hebben is BudgetGift.nl. BudgetGift.nl is al meer dan 20 jaar specialist in het bedrukken van relatiegeschenken. Door deze jarenlange ervaring kennen zij de markt goed en hebben zij altijd een passend geschenk voor u. U weet dus zeker dat u slaagt in het vinden van een mooi relatiegeschenk bij BudgetGift.nl. Bekijk snel hun grote assortiment powerbanks en laat vandaag nog uw powerbank bedrukken.