Dit zijn de voordelen van paraatdozen!
augustus 22, 2021 Door Storm Nijhof

Dit zijn de voordelen van paraatdozen!

Moet je veel papierwerk of drukpapier verzenden en is het belangrijk dat deze heelhuids aankomen bij de ontvanger? Maak dan gebruik van paraatdozen. Deze zijn verkrijgbaar bij ds80.nl. Paraatdozen zijn ongeveer even groot als een A4’tje. Er zijn twee verschillende paraatdozen, namelijk een Easypack paraatdoos, die gemaakt is van minigolf karton, en een Duplex paraatdoos, die is gemaakt van massief karton. Ben je geïnteresseerd in paraatdozen? Dit zijn alle voordelen ervan!

Paraatdozen zijn makkelijk in gebruik

De dozen zijn heel gemakkelijk te gebruiken. Deze worden plat geleverd, met een losse deksel. Het enige wat je hoeft te doen, is de dozen uit te vouwen. Aangezien de dozen al zijn voorgelijmd hebt geen tape nodig. Hierdoor is het vouwen in enkele seconden gebeurt. Je bespaart dus erg veel tijd als je gebruik maakt van paraatdozen.

De dozen zijn stevig

Ondanks het feit dat de paraatdozen erg licht van gewicht zijn, zijn deze wel erg stevig. Zowel de dozen als de producten die worden verzonden, komen volledig in tact aan op de plaats van bestemming. Doordat de dozen zo stevig zijn, deuken deze ook niet in. Hierdoor komen het papierwerk en het drukpapier zonder kreukels aan.

Paraatdozen zijn goedkoop

Paraatdozen worden aangeboden tegen een scherpe prijs. Dit type dozen is goedkoper dan andere typen dozen. Je hoeft dus niet zuinig te zijn met de paraatdozen: als deze op zijn, bestel je zo weer nieuwe. Bovendien heb je geen tape nodig, wat toch weer wat in de kosten scheelt.

Er zijn verschillende afmetingen beschikbaar

De paraatdozen zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen. De lengte en breedte zijn altijd gelijk, maar de hoogte kan variëren. Bovendien zijn de hoogtes flexibel. Mocht je minder ruimte gebruiken dan bedacht, is dat geen probleem. De deksel komt automatisch op de juiste hoogte te zitten. Zo hoef je de doos niet op te vullen met allerlei opvulmaterialen.