Dit zijn de leukste RainPharma producten!
augustus 19, 2021 Door Storm Nijhof

Dit zijn de leukste RainPharma producten!

Een goede verzorging van je huid is ontzettend belangrijk. Dat weten ze bij de RainPharma webshop als geen ander. RainPharma biedt allerlei verschillende verzorgingsproducten voor je huid, waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige en pure producten. De producten worden aangeboden op skin-clinic.be. Ben je geïnteresseerd in de producten van RainPharma? Dit zijn de leukste en fijnste producten van het merk!

Hand care

Zie je het wassen van je handen puur als ‘iets wat je moet doen’ en denk je er verder niet over na? Het kan ook anders. Met de Premium Hand Series van RainPharma wordt het wassen van je handen een feestje. De handzeep van het merk is gemaakt van natuurlijke, plantaardige producten. Je kunt je handen er uitgebreid mee scrubben of mee balsemen, zo vaak als je wilt. Let op: ga niet als een malle je handen scrubben, maar houd het mild. Je zult merken dat je handen binnen een mum van tijd enorm zacht aan zullen voelen.

Shakes

RainPharma biedt niet alleen crèmes en zeepjes, maar ook eiwitshakes. Bovendien heeft is er zelfs een speciaal RainPharma dieet ontworpen, waarbij heel wat eiwitshakes worden aangeraden. Dankzij de eiwitshakes weet je zeker dat je genoeg eiwitten binnenkrijgt. Eiwitten zijn erg belangrijke bouwstenen voor je hele lichaam. De shakes van RainPharma zijn zuiver en darmvriendelijk. Bovendien zijn deze vezelrijk. En goed nieuws voor vegetariërs en veganisten: alle shakes zijn vegetarisch en er zijn zelfs enkele veganistische varianten te krijgen. Je kunt kiezen uit verschillende smaken: licht zoet, zuur, bitter. Een neutrale shake is ook mogelijk.

Voedingssupplementen

Vaak is alleen het smeren van allerlei crèmes niet genoeg om een mooie en stralende huid te krijgen en vervolgens te behouden. Om hier wel in te slagen, kun je voedingssupplementen innemen. Deze zorgen ervoor dat je alle bouwstenen die je huid nodig heeft binnenkrijgt, waardoor je een mooie, stralende en gezonde huid krijgt. Ook kun je de voedingssupplementen gebruiken als je wilt afvallen.