december 22, 2021 Door Storm Nijhof

Dit zijn de beste merken voor je buitenboordmotor onderdelen

Ben je de trotse eigenaar van een boot? Dan kun je hier heerlijk van genieten bij het mooie weer. Verder vereist een boot ook enig onderhoud. Ben je je boot aan het repareren en heb je buitenboordmotor onderdelen nodig? Koop je onderdelen dan bij een online watersportwinkel, zoals Buitenboordmotor-onderdelen.nl.  

5 merken voor buitenboordonderlen 

Er zijn diverse merken die buitenboordmotor onderdelen verkopen. Je wilt natuurlijk alleen het beste voor je boot. Hierbij 5 kwalitatiever merken met buitenboordmotor onderdelen: 

Yamaha  

Yamaha heeft een ruim assortiment van ruim 2.000 buitenboord onderdelen. Van Yamaha bootschroef tot koelsystemen en van koppakkingen tot propellers. Yamaha heeft alles wat je maar nodig hebt voor je boot.  

Mercury 

Ook Mercury is een bekend en geliefd merk in de watersportwereld. Kies je voor een buitenboordmotor van Mercury, dan profiteer je van stilte, betrouwbaarheid en zuinigheid.  

Mariner 

Mariner heeft een reputatie van zuinigheid en betrouwbaarheid. Daarnaast is het merk toonaangevend op het gebied van plezier en kwaliteit en dit is natuurlijk wat je wilt als je gaat varen met je gezin of vrienden.  

Johnson 

Het Amerikaanse merk Johnson heeft jarenlange ervaring en heeft zich zeker bewezen in de watersportwereld. Het ruime assortiment van Johnson beschikt over startmotors, impellers en brandstofpompen.  

Suzuki 

Suzuki staat in de top 3 van beste buitenboordmotor merken in de wereld. Het Japanse merk heeft een goede reputatie opgebouwd in veel landen, waaronder Nederland. Het toegankelijke merk heeft een brede selectie onderdelen die van een goede kwaliteit gemaakt zijn.  

Honda 

Honda is een van de beste merken als het gaat om buitenboordmotor onderdelen. Het merk verkoopt enkel 4-takt motoren, omdat dit eens stuk beter is voor het milieu. Het assortiment bestaat uit bootschroeven, impellers, brandstofpompen en startmotoren.