december 25, 2021 Door Storm Nijhof

Ontdek Brouwerij Frontaal bij Het Bierhuis

Er zijn heel veel verschillende soorten brouwerijen te vinden in Nederland. En wanneer je op zoek bent naar nieuwe bieren is het altijd leuk om een nieuwe brouwerij te gaan ontdekken. Bij Het Bierhuis vind je een ruim aanbod van verschillende brouwerijen met heerlijke bieren die voor jou klaarstaan om uitgeprobeerd te worden. Een van de brouwerijen die hier verkrijgbaar is is Brouwerij Frontaal. Hier lees je meer over deze brouwerij en ontdek je wat voor soort bieren je hier kunt gaan ontdekken. Zo ben jij in staat om je kennis en beleving van bier uit te gaan breiden!

Brouwerij Frontaal is een brouwerij uit Breda dat in 2015 is ontstaan. Vooraf was er sprake van een lange zoektocht naar smaken en aroma’s in bestaande bieren. De innovatieve brouwerij heeft jarenlang onderzoek gedaan en ervaring opgedaan om vervolgens zelf aan de slag te gaan met bieren. Het bier wordt gebrouwen met aandacht voor het creëren van smaken, kleuren en geuren: zo word je als drinker geprikkeld en aangezet tot denken. Als bierliefhebber kun je hier dan ook verschillende soorten bieren gaan ontdekken en proeven.

Dit zijn de voordelen van online bier bestellen

Een van de plekken waar je terecht kunt voor bier van Brouwerij Frontaal  is Het Bierhuis: deze online aanbieder van bier staat voor Bier en Beleving. Je kunt hier dan ook altijd terecht voor de beste bieren van goede brouwerijen. Zo ben jij in staat om je smaakpapillen uit te dagen en om nieuwe smaken te gaan ontdekken. Je bestelt jouw bieren heel gemakkelijk en snel online: deze worden daarna zo snel mogelijk bij jou thuis geleverd zodat je meteen kunt gaan genieten van nieuwe smaken en belevingen. Ben jij benieuwd naar de bieren van Brouwerij Frontaal? Bekijk je mogelijkheden online en plaats jouw bestelling. Ervaar zelf het optimale gemak van online bier bestellen bij Het Bierhuis.