december 22, 2021 Door Storm Nijhof

Bespaar geld en laat je telefoon repareren

Heb je je mobiele telefoon laten vallen en is het scherm gebroken? Ga niet meteen je geld uitgeven om een nieuwe telefoon te kopen, er zijn namelijk echt andere opties mogelijk. Zo kun je je telefoon door een technicus laten repareren. Daarnaast kun je je telefoon ook inruilen. Hierdoor bespaar je veel geld! 

Laat je telefoon repareren 

Tegenwoordig zijn kapotte schermen zeer eenvoudig te repareren, zo kun je kiezen voor een iPhone 13 reparatie in Den Haag. Ga langs bij je plaatselijke smartphone reparatie winkel of bekijk een online service, zoals Fixsupport, voor een schatting van de kosten. De kosten zijn vaak afhankelijk van de afhankelijk van de kras in het scherm. Deze kosten zijn allemaal aanzienlijk minder dan de kosten van een nieuwe telefoon.  

Ga naar de Apple Store  

Heb je een iPhone, dan kun je meestal tegen een kleine vergoeding je telefoon te laten repareren. Heb je Apple Care, dan betaal je hier nog minder voor. Daarnaast kun je ook gebruik maken van je Apple garantie. Hierbij heb je twee jaar dekking op je telefoon. Daarnaast kun je direct contact opnemen met een iPhone-technicus in het geval van technische problemen.  

Probeer je telefoon te verkopen of in te ruilen 

Zelfs met een kapot scherm kun je nog steeds een behoorlijk bedrag terugkrijgen voor een smartphone. Veel smartphone merken of verkooppunten bieden je een inruilservice. Je telefoon kan namelijk nog uit elkaar worden gehaald waardoor ze de onderdelen kunnen gebruiken voor het maken van nieuwe onderdelen of grondstoffen. Het is een zeer duurzame en voordelige oplossing. Zelfs als je slechts een kleine vergoeding krijgt, zal het helpen de kosten van een nieuwe telefoon te compenseren.