juni 29, 2021 Door Storm Nijhof

De perfecte heggenschaar

In ons brede assortiment zit de perfecte heggenschaar voor jou. Dit is ongeacht je expertise of het type haag waar je mee aan de slag wilt. Je kunt bij Detuinmachineshop kiezen uit een professionele of een hobby heggenschaar, een hoge snoeier of een buxusschaar en uit elektrische, benzine of een accu machine.

We helpen u graag

Voor ieder hebben we een heggenschaar en bij Detuinmachineshop helpen we je ook graag aan de juiste. Het is bij een heggenschaar vooral belangrijk dat je er eentje uitkiest met het juiste gewicht bijvoorbeeld. Met het gemak van een klik op de computer kunt u een kijkje nemen door ons brede assortiment aan heggenscharen. Wij bieden ook online de service die je normaal ook kunt verwachten in de winkel dus schroom niet om ons een vraag te stellen!

Voor iedereen

De professionele heggenschaar is voor de echte vakkenman die hem wilt gebruiken voor vakkundig en effici├źnt gebruik. Dit kan voor werk zijn of voor het hoogste kwaliteit gebruik thuis. Ben je nog niet zo ver dan hebben we ook een hobby heggenschaar. Hierin valt het gebruik wat makkelijker voor een prachtig resultaat zonder het hoge prijskaartje eraan.

Ook voor de lastige klusjes

Heb je wat hoge heggen die gesnoeid moeten worden dan hebben we ook de hoog snoeier zodat je elk stukje, hoog of laag perfect krijgt. Dit is zeker handig als je het niet wilt riskeren op een ladder te staan. De buxusschaar helpt u ook om de nauwkeurige details perfect te krijgen. Om voor ultiem gemak te zorgen hebben wij ook automatische heggenscharen. Hieronder vallen benzine, elektrische of accu machines. 

Kwaliteit

Bij Detuinmachineshop verkopen wij alleen producten van het uiterst kwaliteit en weet je zeker dat de gesteldheid van het product helemaal goed ligt. Er is voor elke tuinier of vakman het juiste product, neemt u snel een kijk door ons uitgebreide assortiment!