oktober 10, 2022 Door Storm Nijhof

Beter beveiligd met een dubbelstaafmat hekwerk

Veel mensen willen steeds betere beveiligde hekwerken plaatsen. Als je een hekwerk zoekt die overal voor geschikt is, is de dubbelstaafmat hekwerk iets voor jou. Je kan ze bijvoorbeeld tegenkomen bij voetbalvelden, scholen, parkeerplaatsen en appartementencomplexen.  Een dubbelstaafmat hekwerk is een combinatie van gaashekwerk en spijlenhekwerk. Hierdoor is het extra stevig maar heeft het toch een mooie uitstraling. We vertellen je graag meer over een dubbelstaafmat hekwerk.

Wat is een dubbelstaafmat?

Een dubbelstaafmat hekwerk bestaat uit horizontale stalen staven, 2 om precies te zijn. Daartussen bevinden zich dan de verticale staven die het hekwerk tot een degelijk maar ook sierlijk geheel maken. Een dubbelstaafmat is verzinkt zodat het beter beschermd is tegen corrosie. Hieromheen is een poedercoating aangebracht. Een dubbelstaafmat hekwerk is bestemd tegen elke weersomstandigheden en dat maakt het zo populair. Doordat het hekwerk niet kan roesten, is het ook nog eens erg duurzaam. 

Voordelen van een dubbelstaafmat hekwerk

Er zijn hierboven al enkele voordelen vertelt over een dubbelstaafmat, maar er zijn er nog meer. We hebben alles voor je op een rijtje gezet.

  • Geweldige prijs-kwaliteitverhouding
  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen (grijs, groen en zwart coating) en maten
  • Altijd geleverd als een totaalpakket (incl. staanders, afdekking en bevestigingsmaterialen)

De verkrijgbare maten van een dubbelstaafmat 

Er bestaan meerdere soorten en maten van een dubbelstaafmat hekwerk. Omdat je dit hekwerk overal voor kan gebruiken, is het assortiment erg groot. Er bestaan 2 soorten dubbelstaafmatten, namelijk: het solide type dubbelstaafmat 8/6/8 en het budgettaire type dubbelstaafmat 6/5/6. De hoogtes voor een dubbelstaafmat variëren per type dubbelstaafmat. Zo beginnen ze bij 60 centimeter tot 243 centimeter. 

Wat kost een dubbelstaafmat hekwerk?

De prijs voor een dubbelstaafmat hekwerk is afhankelijk van het gewenste formaat. Vaak zijn de prijzen vanaf € 21,95 per strekkende meter. Voor meer informatie of advies kunt u ten alle tijden contact opnemen met een specialist.