november 5, 2021 Door Storm Nijhof

Welke afvulmachine past het beste bij jouw bedrijf?

Elk bedrijf die zich bevindt in de consumenten goederen industrie weet hoe belangrijk het is om snel en efficiënt jouw producten te vullen en in te pakken. Vaak is dit het lastigst bij producten die zeer vloeibaar zijn. Niet alle machines die bedrijven bezitten zijn namelijk in staat om dit snel en nauwkeurig uit te voeren. Het is dus belangrijk dat bedrijven goed onderzoek doen naar de juiste afvulmachine voor hun bedrijfsprocessen. Welke Afvulmachine past het beste bij jouw doelstellingen als bedrijf? Wij hebben alle soorten afvulmachines voor jou op een rijtje gezet zodat jij de juiste keuze kan maken voor jouw onderneming.

De V-serie vulmachine

De compacte V-serie vulmachine is geschikt voor kleinere productiecapaciteit. Met de vulmachine uit de v-serie kunt u veel geld en bedrijfsruimte besparen door het compacte en eenvoudige ontwerp. Deze RVS vulmachine is namelijk zeer geschikt voor kleinere productiecapaciteiten. Voor deze reden is het de ideale keuze als je van plan bent om je eigen productlijn te bouwen. Deze machine is geschikt voor het afvullen van producten met een hoge viscositeit, dat wil zeggen, een beetje stroperig vloeibaar product. Voorbeelden zijn verschillende soorten sauzen (mayonnaise, ketchup, mosterd etc.) pasta, cosmetica, vaseline, verf en nog veel meer.

De D-serie vulmachine

De D-serie vulmachine is uiterst geschikt voor producten die een lage viscositeit hebben, oftewel een lage gehalte aan stroperigheid. Denk hierbij aan olijfolie, vruchtensap, antivries, water, lotions, gels, parfums of shampoo. Deze type afvulmachine wordt dus het meeste gebruikt in bedrijven die specialiseren in voedsel, cosmetica, farmaceutica en chemie. Het grootste voordeel van de vulmachine is dat deze makkelijk schoon te maken is.

De P-serie vulmachine

De P-serie is een afvulmachine voor het in lijn afvullen van sauzen en vloeistoffen met een hoge vul nauwkeurigheid. Met een RVS trechter zuigt het product de verticale cilinder, waardoor jouw product nauwkeurig worden gevuld. Dit is dus zeer geschikt voor sauzen, olies en verschillende lotions.