april 11, 2022 Door Storm Nijhof

Ruimte tekort is verleden tijd met een extra vloer!

Een veel voorkomend probleem in bedrijfspanden is dat er ruimte tekort is. Vaak wordt er al snel gedacht aan verbouwen of verhuizen. Dat is door de komst van mezzanine vloeren niet meer nodig. Een mezzanine vloer is een hele simpele manier om extra ruimte te creëren zonder lastige vergunningen of veel onnodige kosten. Misschien is de term nieuw voor jou en daarom leggen we het graag uit.

Wat is een mezzanine vloer?

Mezzanine vloeren komen voornamelijk voor in hoge bedrijfsruimtes. De reden hiervoor is dat de mezzanine vloer altijd wordt geplaatst tussen twee bestaande verdiepingen. Andere benamingen voor een mezzanine vloer kunnen zijn een etalage vloer, een tussenvloer, systeemvloer of een verdiepingsvloer. Een groot voordeel aan de vloeren is dat ze vaak worden geleverd als bouwpakket. Je kunt de vloer dus ook heel simpel weer uit elkaar halen als je hem niet het hele jaar door nodig hebt door bijvoorbeeld seizoensdrukte. Je creëert niet in een nieuwe ruimte, maar wel extra ruimte. Omdat de constructie geplaatst wordt tussen twee bestaande verdiepingen, verlies je dus geen kostbare ruimte op de vloer. De constructie is enorm sterk en u kunt de extra vloer daarom inzetten voor veel verschillende doeleinden.

Professioneel te werk gaan

Denk je erover na om een mezzanine vloer aan te schaffen voor in jouw bedrijfspand? Overweeg dan zeker of om hierbij de hulp van professionals in te schakelen. De specialisten weten namelijk alles op het gebied van de constructies en dat bespaart jou veel tijd en moeite. Kies voor de aanschaf van de mezzanine vloer ook een goede partij, want je wilt natuurlijk wel zeker weten dat de mezzanine vloer veilig en stevig is.

Nolte mezzanine

Een goede partij als het gaat om mezzanine vloeren is Nolte Mezzanine, zij zijn gespecialiseerd in het product. Daarnaast leveren ze niet alleen de mezzanine vloer, maar produceren en monteren ze de vloeren ook nog eens zelf. Het is fijn om één aanspreekpunt te hebben in het hele proces en dat is bij Nolte Mezzanine het geval. Als je vragen hebt of meer informatie wil neem dan eens een kijkje op de website van Nolte Mezzanine of neem contact op met één van de specialisten!