april 11, 2022 Door Storm Nijhof

3 manieren waarop je stickers met jouw logo kunt gebruiken

Cadeaustickers zijn een simpele manier om jouw pakketje echt af te maken. Je kunt stickers laten bedrukken met jouw logo of merknaam, maar je kunt ook standaard stickers gebruiken met een vrolijke opdruk. Als je een eigen webshop hebt, waarbij je regelmatig producten verpakt, is het belangrijk om jouw logo op het te pakket te zetten. Stickers zijn een voordelige optie in vergelijking met bedrukte verzendzakken of verzenddozen. Ben je benieuwd op welke manieren je deze stickers kan gebruiken? Lees dan verder!

Envelop

Verstuur je voor jouw bedrijf vaak brieven of enveloppen met kleine artikelen? Dan is een sticker als sluitzegel een goede toevoeging. Als je stickers hebt met jouw logo of merknaam dan weet de klant gelijk dat de envelop van jou komt. Daarnaast dient een sluitzegel als versiering en maakt de envelop helemaal af.

Brievenbuspakket

Als je brievenbuspakketjes verstuurd dan moeten deze op een goede manier dicht worden geplakt. Er bestaan standaard verzenddozen die worden dichtgevouwen en vervolgens met een sticker worden dichtgeplakt. Plak de sticker op de rand, zodat deze niet open kan gaan tijdens de verzending. Bij een brievenbuspakket is de sticker niet alleen functioneel, maar ook nog eens een belangrijke toevoeging. 

Pakket

Als je gebruik maakt van grote pakketten of verzendzakken in een standaard bruine of witte kleur dan kan je deze simpel eigen maken met behulp van een sticker bedrukt met jouw logo. Plak deze sticker op een zijde die de ontvanger als eerste ziet. 

Laat stickers bedrukken met jouw logo!

Of je nou een envelop, brievenbuspakket of groot pakket verzendt, de ontvanger vindt het altijd fijn om te weten wat de afzender is. Je hoeft dus geen dozen of verzendzakken te bedrukken om dit te bereiken. Laat een rol stickers bedrukken met jouw logo en klaar ben je! Zoek je een partij die dit kan? Neem dan een klikje op de website van Rotimshop.nl