maart 5, 2021 Door Storm Nijhof

Onmisbaar voor kantoor

Heb je een bedrijf of werk je voor een bedrijf en ben je benieuwd naar zaken die je misschien over het hoofd hebt gezien bij het inrichten van je kantoor. Hieronder heb ik een lijst met dingen die in 2021 erg populair zijn in kantoren.

Belangrijke zaken

Natuurlijk heb je allereerst dingen nodig waarmee je goed je werk kunt doen, bijvoorbeeld: computers / laptops, tafels, bureaustoelen, telefoons, papieren, printers, lampen, etc. Dit is wat je nodig hebt in elk kantoor om normaal te kunnen werken.

Bruikbare tips

Projectoren

Tegenwoordig heb je ook veel nieuwe en innovatieve dingen die het werken op kantoor leuker kunnen maken. U heeft bijvoorbeeld projectoren, tegenwoordig hebben veel bedrijven projectoren op kantoor of in de vergaderruimte. Dit is een innovatieve manier van werken met het oude moodboard. Je sluit je laptop eenvoudig aan op de beamer en start zo gemakkelijk je presentatie of wat je maar aan je collega’s wilt vertellen.

Monitor steunen

Ook heb je steeds meer handige oplossingen voor het installeren van je monitor. Veel mensen op kantoor kunnen last krijgen van rugpijn als ze lang achter hun bureau zitten. Rugpijn komt om verschillende redenen voor, maar de hoogte van de monitor kan er een van zijn. Als je de hele tijd schuin naar beneden moet kijken omdat je scherm eigenlijk te laag staat, kan dat rugpijn veroorzaken. Daarom zijn er eenvoudige beugels waarmee je gemakkelijk je monitor kunt verstellen en toekomstige rugklachten kunt voorkomen.

Privacyfilter

Sommige mensen moeten soms iets voor hun werk doen op een openbare plek. Bijvoorbeeld in de trein of op andere plaatsen waar andere mensen mee kunnen kijken. En niet alles wat je met je laptop doet, mag door andere mensen gezien worden. Dus hebben ze privacyfilters uitgevonden, dit is een soort sticker die je op je scherm kunt plakken, en dan kunnen mensen niet meer naar je scherm kijken. Dit zorgt ervoor dat alleen degenen direct voor het beeld het scherm kunnen lezen. Dat is wel zo handig.

voor meet zakelijke tips kijk ook eens op businessmannen.nl en ondernemersprimeur.nl