juli 18, 2022 Door Storm Nijhof

Ideeën voor food party’s voor op kantoor

Wat kun je doen om je kantoor bij elkaar te brengen? Veel bedrijven ontdekken dat voedsel feesten een geweldige manier zijn om de relaties tussen collega’s te versterken en het geluk te vergroten. Eten is iets waar iedereen van houdt en het is een activiteit waar mensen van alle leeftijden en achtergronden van kunnen genieten. Denk je erover om een ​​kantoor evenement te organiseren, dan kun je overwegen om een ​​ijsfeestje te houden waarbij je ijs op locatie kunt nuttigen. Je kunt een ijskar huren en heerlijke smaken ijs serveren.

IJsfeestje

Een ijsfeestje is een geweldig idee voor elk moment van het jaar. Als je op zoek bent naar een zomerfeest, is dit de perfecte manier om dat te doen. Zelfs in de koude maanden kan een ijsfeestje nog steeds ideaal zijn. Het is een leuke activiteit waar iedereen van zal genieten, ongeacht de tijd van het jaar. Er zijn zoveel verschillende smaken en toppings waaruit je kunt kiezen. Je kunt je eigen ijs meenemen of gewoon een ijskar huren bij IJsfeestje.nl.

Soep Swap

Als je op zoek bent naar een gemakkelijk feest om te organiseren, probeer dan een soep swap. Voor dit thema moet je een heleboel soep recepten van vrienden en collega’s in handen krijgen. Zoek uit welke goed klinken en stuur ze van tevoren op, zodat iedereen zijn soep van tevoren kan bereiden. Je kunt ook enkele kooktips en -trucs in de e-mail opnemen. Als iedereen zijn soep heeft gemaakt, zet je een tafel met kommen en lepels zodat mensen zichzelf de hele middag kunnen bedienen. Zorg voor extra kommen zodat gasten zichzelf kunnen helpen.

Fondue feestje

Chocoladefondue is altijd een goed idee. Je kunt het gebruiken met fruit en brood. Plaats je chocolade in een kleine pot op het fornuis en smelt het langzaam op laag vuur. Als het eenmaal gesmolten en glad is, wil je wat smaakstoffen toevoegen, zoals pepermunt extract of sinaasappelschil om het extra speciaal te maken. Je wilt ook spiesjes klaar hebben om te dippen. Om deze fondue op het werk te serveren, zet je je pot op een bordenwarmer of hete plaat zodat de chocolade de hele avond warm blijft. Garneer vervolgens voor het serveren met aardbeien.