februari 2, 2022 Door Storm Nijhof

Hoe val ik als bedrijf op? Met gepersonaliseerde verzendverpakkingen natuurlijk!

Eén van de vele vragen die ondernemers zichzelf stellen is: ‘hoe val ik als bedrijf op?’ En ‘hoe kan ik ervoor zorgen dat mensen mijn product of dienst kiezen in plaats van die van de concurrent?’. Dit zijn twee zeer essentiële vragen waar je als ondernemer goed bij stil moet staan. Want je wilt natuurlijk wel dat jouw bedrijf zo succesvol mogelijk is. Goed doordachte marketing die aansluit op de doelgroep is dan ook niet meer weg te denken. Een eerste stap daarin is dat je jouw doelgroep kennis laat maken met jouw bedrijf en datgene wat het te bieden heeft. Dit kun je op verschillende manieren doen. Bijvoorbeeld door middel van reclame, advertenties, et cetera. Mensen moeten zich er bewust van worden dat ze een vraag of een probleem hebben en dat jij als ondernemer daar de oplossing voor hebt. Pas zodra ze hiervan overtuigd zijn zullen ze producten bij jou bestellen of een dienst bij jou afnemen. Het is niet zo dat het hier dan ophoudt, want je wilt je nieuwe klanten natuurlijk aan jou binden zodat ze nog vaker terug zullen komen.

Met gepersonaliseerde verzendverpakkingen steel je de show

Stel je hebt een online webshop en inmiddels al een heel klantenbestand aan je weten te binden. Alle bestellingen gaan tot nu toe de deur uit in standaard verzendverpakkingen. Dat kan natuurlijk anders! Je wilt namelijk nog steeds opvallen en jouw klanten een optimaal geluksgevoel bezorgen. Ga dan eens voor gepersonaliseerde verzendverpakkingen. Dit zijn verpakkingen die helemaal naar jouw wens zijn gepersonaliseerd, bijvoorbeeld met jouw bedrijfsnaam, slogan of logo erop gedrukt. Een bedrijf waar je gepersonaliseerde verzendverpakkingen kunt bestellen is Rotimshop. 

Meer dan alleen maar verzendverpakkingen

Rotimshop biedt echter veel meer aan dan alleen verzendverpakkingen. Zo kun je er ook terecht voor noppenfolie, opvulmateriaal, wikkelfolie, tape en ander verpakkingsmateriaal. Want met alleen verzenddozen, brievenbusdozen, enveloppen en verzendzakken, bedrukt dan wel onbedrukt, ben je er natuurlijk nog niet. Ook ben je hier aan het juiste adres voor het zogenoemde ‘winkelmateriaal’. Hieronder vallen onder andere etiketten, fourniturenzakjes en kopieerpapier. De webshop wordt tot slot regelmatig aangevuld met specifieke seizoensartikelen. Neem snel een kijkje!