september 29, 2021 Door Storm Nijhof

Werknemer met pensioen? Tijd voor een uniek geschenk

Als ondernemer met personeel komt het af en toe voor dat een personeelslid met pensioen gaat. Jammer voor het bedrijf, want een ervaren kracht gaat het bedrijf verlaten. Voor de medewerker een belangrijk moment, want na vele jaren hard werken breekt nu de tijd aan om van de kleinkinderen te genieten of een hobby weer op te pakken. Toch zal de medewerker ook weemoedig zijn. Hij of zij verlaat het bedrijf en zijn of haar collega’s. Een belangrijk moment waarbij een mooi afscheidscadeau niet mag ontbreken.

Een bijzonder pensioen cadeau als mooie herinnering

Wat geef je nu het beste cadeau als iemand met pensioen gaat. Een lastige overweging. In hoeverre kun je rekening houden met de wensen van je collega. Welke hobby’s en liefhebberijen heeft hij of zij? Lastig.

Gooi het dan eens over een andere boeg. Koop een origineel cadeau, voorzie deze van een persoonlijke boodschap en overhandig deze bij de afscheidsreceptie of ander afscheidsmoment. Er zijn erg leuke pensioen cadeaus verkrijgbaar dus er is altijd een geschikt cadeau voor je medewerker te vinden.

Een cadeaupakket pensioen is geschikt voor elke pensionado

Een leuke tip ter afsluiting. Kadogalerie uit Haarlem heeft mooie pensioen cadeaupakketten. Deze pakketten zijn stuk voor stuk voorzien van leuke artikelen die met het pensioenmoment te maken hebben. Sommige hebben een specifiek thema, andere pakketten zijn algemener van aard. Online kun je kiezen uit een variatie van cadeaupakketten. Overigens niet alleen voor pensioen, maar ook voor andere gelegenheden zijn prachtige cadeaupakketten verkrijgbaar. Themapakketten die voor elke gelegenheid geschikt zijn, maar ook specifieke cadeaupakketten die ook zakelijk goed te gebruiken zijn als een collega bijvoorbeeld 50 jaar wordt. Uiteraard wordt bij aanschaf van een pensioen cadeau een factuur uitgereikt waarmee je een stukje btw weer kunt verrekenen. Dat scheelt in het budget.