oktober 19, 2022 Door Storm Nijhof

Maak je klaar voor de 4 leukste strandtenten van Nederland!

De zomer doorbrengen in ons eigen kikkerlandje is absoluut geen straf. Tegenwoordig duren de zomers steeds langer. De lentes worden warmer en de herfst wordt zachter. De zonaanbidders onder ons hebben daar vast geen enkel probleem mee! Kijk jij ook nú al uit naar de zomer? Wij zullen je alvast een beetje opwarmen door de vier leukste strandtenten van Nederland met jou te delen!

Hippie Fish

Een topper die zeker in dit rijtje thuishoort! Hippie Fish vind je op het sfeervolle strand van Zandvoort. Als we het hebben over inrichting, is dit zeker één van de mooiste strandtenten van Nederland. Gevoelsmatig bevind je je hier in een Beachclub op Ibiza. Het interieur is er prachtig en sfeervol. Verder heeft Hippie Fish een leuke kaart met heerlijk eten en drinken. Maar er is meer. Hippie Fish verkoopt naast al dat lekkers ook spullen uit hun eigen meubellijn.

Winter Lodge

Voor deze strandtent moet je niet in Zandvoort zijn, maar in Noordwijk. Overigens is Winter Lodge van dezelfde eigenaren als Hippie Fish. Winter Lodge vind je in een grote kas met uitzicht op zee. Een sfeervolle strandtent waar je juist in de wintertijd heerlijk kunt vertoeven. Op ieder moment van de dag zit je hier goed: of je nu komt voor het ontbijt, een lekkere lunch, een borrel of een heerlijk diner. Een echte aanrader!

Bernie’s Beach Club

Terug naar Zandvoort waar je Bernie’s Beach Club vindt. Een echte topper, want deze strandtent heeft ook een zwembad! Bernie’s is een chique tent waar je ultiem kunt relaxen en goed kunt eten en drinken. Het is nog net geen restaurant met live muziek, maar verder heeft het alles te bieden waar een mens blij van wordt!

De Oase

Even schakelen naar een andere provincie. Zeeland om precies te zijn! Want in Domburg vind je De Oase pal aan zee. Je kunt hier genieten van de beste visgerechten. Gek op mosselen? Je zult hier niet teleurgesteld worden!