vKantoor te huur Sint Niklaas
juli 6, 2021 Door Storm Nijhof

Kantoor te huur Sint Niklaas

Woon je in of vlakbij Sint Niklaas en ben je op zoek naar een kantoor? Dan ben je hier aan het juiste adres. Er is namelijk een kantoor te huur in Sint Niklaas. In Bedrijvencentrum Waasland kun je veel verschillende kantoren huren. Dit zijn niet zomaar saaie kantoren met bakstenen, maar echt gezellige plekken waar je ook met je team productief aan de slag kunt. Bij BC Waasland is ook alles al geregeld. Je huurt bij hen en dan is de verzekering en hypotheek al geregeld. Je hoeft alleen nog maar te betalen voor de huur.

Ook inbegrepen bij het kantoor in Sint Niklaas

Niet alleen krijg je een mooi kantoor in Sint Niklaas, er zitten ook nog andere fijne extra’s inbegrepen bij het bedrijvencentrum in Waasland. Zo is er een gezamenlijke en gemeenschappelijke receptie. Zo wordt een klant gelijk naar de goede plek doorgestuurd en hoeft niet elk bedrijf een eigen receptioniste in te huren. Ook kun je gebruik maken van post versturen en aankrijgen, telefoontjes doorsturen of aankrijgen en vergaderen in een fijne vergaderzaal. Ook zit er een ruime parkeerplaats bij de kantoorruimtes zodat alle klanten goed kunnen worden ontvangen. Kortom: veel fijne extra’s voor bij een professioneel kantoor voor een professioneel bedrijf en team.

Verschillende soorten kantoren bij BC Waasland

Voor een kantoor huren in Sint Niklaas ben je bij BC Waasland aan het juiste adres. Er zijn veel verschillende kantoorpanden te vinden en zo kunnen veel verschillende bedrijven daar worden gehuisvest. Of het nu gaat om kleine teams of grote bedrijven. Je kunt ook kiezen voor een goedkopere gedeelde kantoorruimte waar 3 tot 5 mensen in passen. De kantoren bevinden zich langs de weg E17 en afrit van Sint-Niklaas West. De panden liggen midden in de driehoek van Brussel, Gent en Antwerpen. De kantoren zijn dus makkelijk via de weg of haven te bereiken.