november 29, 2021 Door Storm Nijhof

Holiday gift guide

De feestdagen komen er weer aan. Ben jij al druk bezig met cadeaus kopen en lijstjes maken of koop je alles op het laatste nippertje? Geen idee wat je je kinderen dit jaar moet geven? Puilen de slaapkamers uit van al het speelgoed? Met deze Holiday gift guide hopen wij jouw inspiratie te geven met de leukste cadeaus, waar niet alleen jouw kinderen van zullen genieten maar ook jij als ouder! Ga je voor één van deze unieke cadeaus, dan bezorg je je kinderen gegarandeerd veel (speel)plezier!

Trampoline

Een trampoline is het perfecte cadeau om aan je kinderen te geven. Kinderen zijn namelijk dol op trampoline springen en dat begrijpen wij. Wat is er nou leuker dan met vriendjes trampolinespringen en trucs leren van elkaar? Ze vermaken zich uren, zijn actief bezig én ze zijn in de buitenlucht. Ideaal! Je wilt een trampoline kopen, maar welke trampoline kies je dan? Bij Etan Trampolines heb de keuze uit een groot assortiment, van rechthoekige trampolines tot een klassieke ronde trampoline. Van een opstaande trampoline tot een inground trampoline tot een gelijkvloerse UltraFlat trampoline of PremiumFlat trampoline.

Schommel

Staat er in jullie tuin al een trampoline? Wat dacht je van een schommel aan een boom? Zeker voor de kleinere kinderen een heerlijke bezigheid, maar ook als je kind wat ouder is en ze even willen uitwaaien. Schommelen werkt ontspannend en je voelt je even zo vrij als een vogel. 

Een dagje uit

Op een bepaalde leeftijd, hebben kinderen alles al en weten ze zelf ook niet zo goed wat ze echt willen. Ga er dan gezellig met het gezin op uit! Een dag dieren spotten in de dierentuin of alle achtbanen proberen in een pretpark. Een andere leuk tip is om schaatsen cadeau te geven. Zo zijn jullie voorbereid op de winter en kunnen jullie een dagje gaan schaatsen, misschien wel op natuurijs! Draait jullie nieuwe lievelingsfilm in de bioscoop? Maak er een dag van en verken bijvoorbeeld de stad. Wil je je dagje uit met de kids vastleggen? Geef de kinderen een wegwerpcamera cadeau, een keer wat anders dan foto’s maken op de smartphone. Doordat er maar een bepaald aantal foto’s te maken zijn, zullen de kinderen creatiever en selectiever moeten zijn.

Met welk cadeau maak jij jouw kinderen blij deze feestdagen?