oktober 28, 2022 Door Storm Nijhof

Laat jouw aansteker bedrukken! 

Heb jij altijd al jouw eigen logo, tekst of foto willen zien op een specifiek product? Tegenwoordig is het mogelijk! Er zijn verschillende services voor het bedrukken van aanstekers, pennen, tassen, mokken, t-shirts en nog vele andere producten. Relatiegeschenken en promotieartikelen kunnen in drukkerijen persoonlijk worden gemaakt. Om dit te doen wordt gebruik gemaakt van meer dan 80 geavanceerde drukmachines. Met verschillende druktechnieken zoals lasergravure, digitale full colour druk en sublimatie, worden al jouw product persoonlijk bedrukt. Gebruik de producten individueel, als cadeau of geef jouw bedrijf een boost door het gebruik van een eigen logo op de producten. 

Laat jouw aanstekers bedrukken en kies voor een unieke en persoonlijke bedrukking helemaal naar jouw wens. Van goedkope bedrukte aanstekers en luxe varianten met een foto of logo tot aan aanstekers met lampjes of openers. Wat voor aansteker je ook nodig hebt, wij geven jou topkwaliteit waarmee je opvalt! 

Unieke en opvallende aanstekers 

Op zoek naar een uniek, leuk of grappig cadeau of wil je jouw bedrijf een boost geven? Dan is een aansteker met bedrukking een perfect idee! Een aansteker wordt voor allerlei zaken gebruikt en is hierdoor het perfecte product om weg te geven. Laten we eerlijk zijn, wie heeft er nou geen aansteker in huis? Je geeft een uniek en persoonlijk cadeau dat iedereen kan gebruiken. Gebruik je de aansteker als zakelijk cadeau? Dan geef je niet alleen een cadeautje weg namens het bedrijf, maar maak je tegelijkertijd reclame en zet je jouw bedrijf op de kaart. Met een ruim aanbod aan gevarieerde aanstekers wordt je altijd verrast. Kies uit 63 verschillende soorten aanstekers van verschillende merken zoals BIC Graphic, Cricket, Unilite en nog veel meer. Daarnaast kies je de gewenste positie van jouw bedrukking of gravering, de kleur of het aantal verschillende kleuren. Wil jij een sample? Dat is mogelijk. Van producten onder de €10 maken wij een gratis sample zodat jij direct ziet of het design bij jou en/of het bedrijf past. Wil je eerst weten of het design wel naar wens is? Dan kan je een gratis drukproef ontvangen voor alle promotionele artikelen. Na ontvangst doe jij de check om er zeker van te zijn dat het logo goed uitkomt op het product. Je weet dus zeker dat je het eindresultaat top is. Altijd een uniek en persoonlijk cadeau!